11 februari 2013

ARTIST One Directions butik till Stockholm

Klockan 10:00 den 23 februari slås dörrarna upp till en gästspelande 400 kvadratmeter stor One Direction-butik, kallad 1D World, i Stockholsmgallerian MOOD Stockholm. Den håller sedan öppet i 15 dagar.

– Det är med stor spänning och glädje jag ser fram emot att MOOD Stockholm blir första handelsplatsen i Europa med en 1D World pop-up-butik säger Mikael Johansson, ansvarig för 1D World i MOOD Stockholm i ett pressmeddelande.

1D World-butiken kommer att innehålla One Direction-merchandise av alla slag – T-shirts, posters, mobilskal, kepsar, kalendrar, pappersfigurer av bandmedlemmarna i naturlig storlek och andra One Direction-artiklar som inte tidigare sålts i Sverige.

Stockholm är den första staden i Europa att gästas av 1D World – butiken har tidigare gästat städer som New York, Sydney, Brisbane, Toronto, Vancouver och Chicago.

Lars Nylin