24 januari 2013

ARTIST Förhandslyssning av Darins nya album

Den 30 januari är det dags för Darins sjätte albumsläpp, Exit. Som försmak bjöd Universal Music in till mingel och förhandslyssning av det kommande albumet på Elverket i tisdags.

Efter ett lyckat debutdeltagande i Så mycket bättre släpper nu Universal Musics stjärnskott Darin Zanyars sjätte studioalbum, Exit. Inför releasen 30 januari arrangerade skivbolaget en exklusiv förhandslyssning av det kommande albumet på Elverket. På plats bjöds det på mat, dryck, mingel och musik. Darin och bandet premiärspelade även ett par låtar live inför det närvarande medie- och branschfolket.

Under kvällen hann vi byta några ord med hedersgästen angående den kommande tiden och tankarna kring det nya albumet.

– Den nya skivan skiljer sig från de tidigare eftersom att den känns mer personlig. Jag har tagit mina egna erfarenheter och lagt in i låtarna, och framför allt i texterna, säger Darin.

Utöver albumsläppet väntar en mindre vårturné med datum i Stockholm, Malmö och Göteborg. Darin ser förväntansfullt på framtiden, men väljer att främst fokusera på nuet.

– Just nu är det albumsläppet som gäller. Vi har redan börjat förbereda konserterna då det är viktigt att allt är välplanerat. Annars försöker jag att tänka i nuet så mycket som möjligt, annars blir man nog knäpp, säger han.

Lina Pettersson