18 januari 2013

SKIVBOLAG Stort showcase med EMI

Igår kväll arrangerade EMI för tredje gången ett stort showcase där man visade upp ett flertal av sina i år skivaktuella artister på scenen. I år var platsen Debaser Medis i Stockholm, där några hundra aktörer från flera olika delar av branschen vimlade med nyfikna journalister och artister. På scenen stod bland andra Alina Devecerski (bilden).

Först ut på scenen strax efter klockan hav sju var nyligen EMI-kontrakterade duon Numera från Öland, som rappade till house- och hiphop-beats. Därefter följde bl.a scendebuterande Sara & Alex, Vinsten, det nya svenska sånghoppet Miriam Bryant och Hästpojken innan Alina Devecerski avslutade kvällen med ett bejublat framträdande.

Utöver de medverkande artisterna presenterade EMI även kommande album med återförenade Gyllene Tider som turnerar igen i sommar, Ulf Lundell och Kleerup.

Claes Olson