18 december 2012

ARTIST Tre gånger SHM på Café

Månadens nummer av Café får tre olika omslag, föreställande de tre medlemmarna i Swedish House Mafia, Axwell, Sebastian Ingrosso respektive Steve Angello.

Vi satt på något speciellt i och med att vi har gjort en stor intervju med dem i samband med att de var här i Sverige. Vi och Skavlan var de enda som fick göra detta och vår intervju är den sista som de gör som band. Intresset är stort och vi vill göra det ännu större, säger Jens Stenberg, chefredaktör på Café, till dagensmedia.se.

Intervjun, som är gjord av Jan Gradvall, är av det längre slaget, mer än 40 000 tecken och annonseras som gruppens sista. Musikjournalisten Gradvall hade tidigare hyllat gruppen i en krönika.

– Sebastian Ingrosso hade läst en krönika av Janne, i vilken han skrev om bandet och var väldigt nyfiken på dem, som han gillade. De tyckte om vår idé att göra en sista intervju, speciellt när det var Janne som skulle göra den, fortsätter Stenberg.

Numret finns i butik i slutet av denna vecka.

Lars Nylin