6 december 2012

MANAGEMENT LiKe Music välkomnar Sanna Nielsen

LiKe Music har tecknat ett exklusivt samarbetsavtal med Sanna Nielsen gällande management och bokning. Just nu är sångerskan aktuell med sin stora julturné och sitt julalbum Vinternatten [EMI]. I år har dessutom  SVT valt Sanna Nielsen till sin julartist och kommer att filma en av hennes julkonserter under turnén. Konserten sänds i SVT juldagen 25 december.

LiKe Music är ett nytt management- och bokningsbolag som startade hösten 2012. Bolaget består utav Lotta och Kent Liljefjäll, som har många års erfarenhet av musikbranschen.

– Det är med stor glädje vi välkomnar Sanna Nielsen till LiKe Music, säger Lotta Liljefjäll. Att signa Sanna som bolagets första exklusiva artist känns otroligt roligt, och extra speciellt med tanke på att jag tidigare jobbat som Sannas manager under många år. Därför är det en ära att bli tillfrågad igen.

– Jag är så glad över att få jobba tillsammans med LiKe Music och dessutom tillsammans med två personer jag jobbat med tidigare, som jag trivs bra med och som delar mina mål! Kommenterar Sanna Nielsen. Det här är ett samarbete jag verkligen ser fram emot.

Claes Olson