27 november 2012

FESTIVAL #TOLVTOLVTOLV Stockholms första mikrofestival

Den tolfte i tolfte tjugohundratolv firas i Stockholm med Sveriges minsta festival och Stockholms första mikrofestival – #TOLVTOLVTOLV.

Huvudakt på Bryggarsalen är Thomas Stenström, som i somras släppte debutalbumet Någon annan, någon annanstans [Roxy Recordings / Universal Music]. Dessutom medverkar Last Lynx och Oh My O (frontat av Olivia Sandell, som samma kväll tar emot ett av årets STIM-stipendium), vars debutalbum Sail Away [Comedia / Despotz / Playground] tidigare i höst klättrade på SverigeTopplistan.

Initiativtagare till #TOLVTOLVTOLV är elever från yrkeshögskoleutbildningen Musik- och Eventarrangör på Campus Nyköping, en av Sveriges ledande utbildningar med publika evenemang och musikindustrin i fokus. Projektet har under höstterminen helt från grunden utformats och drivits av eleverna parallellt med övriga studier.

Lars Nylin