22 november 2012

SKIVBOLAG 100 Songs lanserar 100 Live!

Det nya digitala skivbolaget 100 Songs, grundat av Ola Håkansson, Klas Lunding och Ben Malén, lanserar på måndag 100 Live! – en ny mötesplats för branschfolk, artister, media och musikälskare där man på nära håll får uppleva ny musik och nya akter. 

Måndag 26 november klockan 19 är det premiär för 100 Live! på Scandic Grand Central i Stockholm. På scenen står Son Of A Kid och Nadia Nair, två akter som nyligen släppt singlar på det 100 Songs. Dessutom medverkar Robin Bengtsson, vars låt Cross The Universe i samband med utgivningen placerade sig topp tre på Itunes-listan.

– Vi vet att det finns så många fantastiska outgivna låtar därute och så sjukt mycket talang. 100 Live! känns som ett naturligt initiativ i 100 Songs vision – att se till att just den musiken når ut till allas öron, säger Tommy Leino, som sedan ett par veckor är COO på 100 Songs.

100 Live! presenteras i samarbete med 100 Songs, SGC och Musik- och Eventarrangörsutbildningen på Campus Nyköping. Sista måndagen varje månad kommer mötesplatsen att arrangeras på Scandic Grand Hotel.

Claes Olson

Länk:

www.100songs.com