15 november 2012

SKIVBOLAG Numera! – numera EMI

EMI Music har tecknat artistavtal med Filip Rörströms och Martin Nilssons projekt Numera!, vars just nu aktuella singel Varför Gör Du Det Med Honom har adderats av P3, blivit omskriven av flera bloggar och har en video som redan efter några dagar har passerat 20 000 visningar på YouTube.

Numera! inledde sin karriär med att spela på nattklubbar på helgerna. Efter hand har deras låtar fått mer och mer uppmärksamhet på YouTube och Facebook.

I somras hittade musikproducenten Alaxandar Zivic av en slump en låtav med Numera!. Han föll för den starka texten och melodin, kontaktade killarna genom Facebook och några dagar senare hade han skapat det nya soundet för nu aktuella Varför Gör Du Det Med Honom. Singeln släpps digitalt 16 november.

Claes Olson

Bilden fr.v: Stefan Blom (Chairman & President EMI Music Nordic), Alaxander Zivic (producent), Filip Rörström (Numera!), Martin Nilsson (Numera), Samuel Arvidsson (Head Of Marketing EMI Music) och Robert Skowronski (A&R & Product Manager EMI Music).

Länkar:

Numera! i Scandipop

Numera! i Being Blogged

Videon Varför Gör Du Det Med Honom