15 november 2012

FÖRLAG Killerball tecknar avtal med Mars Music

Mars Music har tecknat förlagsavtal med stockholmsbandet Killerball. Avtalet omfattar såväl bandets redan två utgivna EP som de kommande tre årens produktion.

– Killerball står på en fast grund i rockmyllan, men deras egna låtar, uttryck och charm sticker ut. De kan nå hur långt som helst! menar Lars Wiggman på Mars Music.

– Vi är grymt taggade på att jobba tillsammans med Mars Music mot ett debutalbum, säger de fyra medlemmarna i bandet. Lars Wiggman förstår precis vart vi strävar musikaliskt och vi är säkra på att samarbetet kommer att hjälpa oss att ta flera stora steg i rätt riktning!

Killerball har under fyra år spelat in två EP:s som finns utgivna på bandets egen etikett Six Hour Music. De har gjort musikvideos, fått speltid i såväl Sveriges Radio P3 som på WLOY Radio i USA samt genomfört en turné genom halva Europa där de spelat akustiskt på gator och torg och tagit sig fram med hjälp av försäljningen av sina skivor. Efter flertalet lyckade spelningar i Sverige, där de vid flera tillfällen har lyckats sälja tresiffrigt antal av sina EP på de akustiska gatuspelningarna, är siktet nu inställt på inspelning av nytt material.

Claes Olson