31 oktober 2012

SKIVBOLAG Så mycket Eva

EVA Records / ABSOLUTE ger i år ut musiken till TV4:s Så mycket bättre. En nyhet vid den tredje säsongen av programserien är att samtliga 42 låtar från programmet ges ut på ett dubbel-album, det kommer den 8 december och släpps som en 2CD, som download och i strömmat format.

I samband med varje program släpps en EP med artisternas tolkningar av det programmets huvudperson. Första programmets huvudperson i lördags var Pugh Rogefeldt, det programmets EP ligger nu etta på iTunes Album Top 100.

Två av låtarna från programmet går också direkt upp i toppen av iTunes Singles Top 100. Etta är Miss Li med sin tolkning av Här kommer natten, tvåa är Darin med hans version av Pughs Stockholm. Även Maja Ivarssons version av Mitt bästa för dig går in på Topp 10-listan. Också originalversionerna av Pughs låtar och hans albums har börjat klättra på iTunes-listan.

EVA Records gör även en exklusiv Så Mycket Bättre-radiostation och ett flertal olika SMB-spellistor i sin nya Absolute-app på Spotify.

Niklas Ehring, VD på EVA Records, säger i ett pressmeddelande:

– Vi är mycket glada att se att vårt arbete för att göra Så Mycket Bättre ännu bättre ser ut att ha lyckats. Att alla 42 låtar i år kommer finnas med på det dubbel-album som kommer i år tror vi kommer göra att Så Mycket Bättre-samlingen säljer ännu mer. Direkt etta på iTunes albumlista är fantastiskt! Och det är första gången vi på EVA Records har låtar på iTunes singellista, etta och tvåa är verkligen grymt kul.

Lars Nylin