26 oktober 2012

FESTIVAL Peace & Love tar upp kampen

Många spekulerar i att nystartade Bråvallafestivalen i Norrköping kommer att skapa problem för Peace & Love i Borlänge, de två festivalerna arrangeras samma helg i juni 2013. Bråvalla gick nyligen ut hårt med namnen Green Day, Avicii och Rammstein. Nu slår Peace & Love tillbaka med bl.a. Depeche Mode, Iggy Pop och Håkan Hellström

I början av veckan annonserades att Depeche Mode under sin världsturné nästa år kommer att stanna till i Borlänge för sin enda nordiska festivalspelning. Nu fylls programmet på med ytterligare 10 akter. Håkan Hellström, Iggy & The Stooges, Petra Marklund, Graveyard, amerikanska stjärnskottet Macklemore & Ryan Lewis och svenska kometen Norlie & KKV finns bland de första klara namnen.

Peace & Love 2013 äger rum mellan 25-29 juni i Borlänge för femtonde
gången sedan starten 1999.

– Håkan Hellström har bjudit på några riktigt magiska spelningar hos oss förr och nu när han äntligen ska ut på vägarna igen så vill vi givetvis se honom. Han är fortfarande den högst önskade artisten bland stora delar av våra besökare, säger presschef Ronny Mattsson.

Lars Nylin