22 oktober 2012

MANAGEMENT Blue Lemon Management i avtal med De Van

Blue Lemon Management har skrivit managementavtal med bandet De Van med siktet inställt på världen.

– Det är så galet roligt när båda parter verkligen vill jobba med varandra men samtidigt vill ha det bästa möjliga avtalet på plats. Det blir en rolig process när beslutet redan är taget rent mentalt medan förhandlingen pågår. Förhandlingen gällande managementavtalet är ju enda gången management och artist är motparter, säger Jens Lundberg på Blue Lemon Management i ett pressmeddelande.

Bjarne Gudmundsson, trumslagare i De Van, tycker det känns skönt att ha slutit avtal med ”djävulen” och poängterar att det är fullt ös som gäller.

– Vi har verkligen sökt med ljus och lykta efter den rätta parten att släppa in i våra liv som vill vara med och satsa allt. Det känns sjukt spännande och helt rätt.

De Van släppte sitt debutalbum Planet Botox 2010. Efter problem med sitt dåvarande skivbolag lyckades bandet få tillbaka rättigheterna för debutskivan och valde att fokusera på nästa skiva som nu ligger klar och väntar på mastring.

– Det blir stort fokus på utlandet med utgångspunkt Los Angeles men Sverige är definitivt med i planerna. De Van har på riktigt ett unikt sound och når en bred publik och våra utländska kontakter väntar ivrigt på att vi sätter bollen i rullning. Dags att leta reda på alla pass”, avslutar Jens Lundberg pressmeddelandet.

Lars Nylin