11 oktober 2012

SKIVBOLAG Universal Music kontrakterar Mary N’diaye

Universal Label Group har kontrakterat Mary N’diaye, som tidigare i år fick ett litet genombrott då hon med Petter som coach lyckades ta sig till semifinal i TV4:s talangtävling The Voice. Mary N’diaye, som även har arbetat med Akon, släpper nu sin debutsingel Big Dreamer.

Mary N’diayes föräldrar kommer från Senegal och Gambia, men hon själv har vuxit upp i Brandbergen tillsammans med sin mamma. Mary känner sig både afrikansk och svensk och vill spegla det bästa från båda världar. I hennes musiken finns ett grundsväng som har rötterna i afrobeat, samtidigt som det är popmusik med en modern ljudbild.

Mary N’diayes har länge byggt en ”following” både i Sverige och internationellt. På sin hemsida har hon bl.a en videoblogg som följs av många i Senegal.

– Min resa som artist har bara börjat, säger hon. Jag är en sådan som tror att allt är möjligt om man vill det tillräckligt mycket och är beredd att kämpa. Allt som är fel i världen sporrar mig att jobba ännu hårdare. Jag tror fortfarande att allt går, men vet också att allt har sin tid.

Claes Olson

Bilden f.v: Francine Mulimbi, Annele Hencz, Per Sundin, Mary N’diaye, Niklas Rune