Nyheter 25 januari 2023

Martin Garrix toppar Summerburst

Den 2-3/6 återvänder Summerburst till Göteborg och Ullevi för festivalens elfte upplaga. Första klara namn inkluderar Martin Garrix, Infected Mushroom, Icona Pop och Dimitri Vegas & Like Mike.

Till Summerburst 2023 kommer några av de mest önskade akterna bland besökarna och en hel del nykomlingar. Överst på listan av de namn som besökarna helst ville se på Summerburst 2023 fanns Martin Garrix. Även Dimitri Vegas & Like Mike finns med i toppskikten av de mest önskade akterna. Samtliga kan nu bekräftas till Summerburst 2023, tillsammans med psy-tranceduon Infected Mushroom, Icona Pop, Steve Aoki, Galantis och ett antal fler akter.

-Vi lyssnar på våra besökare och Martin Garrix har varit bland de mest önskade namnen sedan några år tillbaka så det känns riktigt kul att kunna välkomna honom till Summerburst. Vi vill även att våra besökare ska kunna uppleva och förälska sig i ny musik och där har vi valt ut några heta nykomlingar som klivit fram på den elektroniska scenen under det senaste året, säger Anders Boström, grundare av Summerburst, i ett pressmedelande.

Fler nyheter om festivalen kommer släppas under våren.

Lineup i alfabetisk ordning:

Angerfist

Astrix

D Sturb

Da Tweekaz

Dimitri Vegas & Like Mike

Galantis

Icona Pop

Infected Mushroom

Joel Corry

Mandy

Martin Garrix

Meduza

Miss K8

Purple Disco Machine

Steve Aoki

Lars Nylin