Nyheter 11 juni 2022

Mamma Mia! The Party firar 1000 föreställningar

ABBA 2022 är inte bara The Voyage. I veckan firar Mamma Mia! The Party tusende föreställningen på Rondo. I samband med firandet släpps datum i oktober samt att ABBA-medlemmarnas gjutna handavtryck avtäcks.

Avtrycken gjordes i samband med ABBAs konserter på Scandinavium den 29 och 30 januari 1977.

–  Den 9 juni hälsar Nikos sina gäster välkomna till Mamma Mia! The Party för tusende gången. Det hade han inte anat när han och hans fru Kicki fick idén att ställa till med fest inspirerad av Mamma Mia! i sin taverna. Och det hade inte jag, Roine Söderlundh och alla de andra som har varit med och skapat partyt heller, säger Björn Ulvaeus, exekutiv producent.

Efterfrågan har varit stor, nu har det släppts biljetter för 6 oktober – 30 oktober.

Lars Nylin

Foto: Karin Törnblom / Zap PR