Förlag 26 oktober 2021

Thomas Stenström till Universal Music Publishing

Universal Music Publishing har slutit ett exklusivt och globalt förlagsavtal med Thomas Stenström. Under hösten är han bland annat aktuell i den nya säsongen av ”Så mycket bättre” i TV4.

– Att vi nu har förmånen att arbeta tillsammans med Thomas Stenström, denna underbara person, som är en av Sveriges mest framgångsrika låtskrivare och artister, känns fantastiskt. Det är en resa vi ser mycket fram emot säger André Brink, Creative Director på Universal Music Publishing.

Thomas Stenström släppte sitt debutalbum Nåt annat, nån annanstans 2012 och har fram tills idag släppt totalt fem album, varit Grammis- och P3 Guld-nominerad, Ted Gärdestad-stipendiat och spelat sig runt Sverige oräkneligt många gånger. Under hösten är Thomas TV-aktuell i alla avsnitt av TV4:s flaggskepp Så Mycket Bättre med start den 30 oktober och den 1:a april 2022 spelar han på Avicii Arena. Under 2022 väntas ännu mer musik och ännu mer live.

– Jag är superglad över detta samarbetet, jag jobbar bara med människor som älskar musik och som vågar drömma en smula, och dom boxarna klickas i med råge här säger Thomas Stenström.

Christel Valsinger