Förlag 2 augusti 2021

GERD till Today Is Vintage

Today Is Vintage har skrivit skivkontrakt och förlagsavtal med den svenska artisten och låtskrivaren GERD. I våras deltog hon i det virtuella låtskrivarcampet The Cloud Sessions, som genomförs i samarbete med Clive Davis Institute och Export Music Sweden.

– GERD är en tidlös artist. Det är sällan man upptäcker en artist och låtskrivare av denna kaliber innan de ens har debuterat. GERD gör musik i världsklass och hon har en av de bästa rösterna jag någonsin har hört, säger Rebin ‘Rebstar’ Shah, VD på Today Is Vintage.

– Att få jobba med teamet TIV som både låtskrivare och artist de kommande åren känns jättekul! Ända sedan första dagen Rebin hörde av sig så har det känts som att vi delat samma vision kring vem jag är som artist. Nu ser jag bara jättemycket fram emot att få dela min musik med resten av världen, säger GERD.

Christel Valsinger