Musikbolag 29 mars 2021

Today Is Vintage kontrakterar Naod

Svenska artisten Naod har ingått  ett exklusivt skivkontrakt och managementavtal med Today Is Vintage. Naod har på kort tid byggt en katalog med över 50 miljoner streams och är aktuell med singeln Twist N Turn, som uppmärksammats av radiovärden Ebro Darden på Apple Music 1.

Naod är en lysande stjärna som redan har bevisat vad han kan åstadkomma på egen hand. Hans exceptionella talang, mångsidighet och arbetsmoral påminner mig om en ung Drake. Naod är på god väg att ta sin rättmätiga plats i svensk populärkultur och vi ser fram emot att ta honom till nya höjder, säger Rebin Shah, VD på Today Is Vintage.

– Jag har följt Naods resa sedan hans debut och har bevittnat hur hans musik har blivit soundtracket för en ny generation. Naod har en lång och lovande karriär framför sig och med tanke på all intresse kring honom är det otroligt kul att han valde oss, säger Famusa Bajo, Vice President A&R på Today Is Vintage.

– Jag har alltid haft ambitiösa planer för min karriär och är glad att ha hittat likasinnade personer i Famusa och Rebin som delar min vision. Jag ser fram emot mitt nästa kapitel med Today Is Vintage bakom mig. Shit is about to get scary, säger Naod.

Today Is Vintage grundades av Rebin Shah, bättre känd som Rebstar och har själv samarbetat med artister och producenter såsom Trey Songz, The Weeknd, Drake, Boi-1da och T-Minus.

I fjol flyttade skivbolaget sitt huvudkontor till New York samtidigt som det fortsätter att ha ett lokalt kontor och studio i Malmö. Today Is Vintage är även huvudarrangör bakom The Cloud Sessions – en rad virtuella music-collabs i samarbete med Export Music Sweden, Clive Davis Institute och Sveriges Ambassad i USA.

Foto: David Möller

 

Christel Valsinger