Förlag 15 mars 2021

Buster Moe till amerikanskt förlag

Låtskrivaren Buster Moe har skrivit kontrakt med det amerikanska förlaget Musica Publishing. Just nu är han också aktuell med sitt eget artistprojekt och nya singeln Seventeen, släppt i samarbete med fan-finansierade artistplattformen Corite.

Buster Moes eget artistprojekt tog form när han blev signad till PRMD (Cazzette, Avicii) 2016. Han har sedan dess släppt flera miljonstreamande låtar, och hört talas om sig bland annat för en omtalad tolkning av Cypress Hill-klassikern Insane In The Brain, som plockades upp av bland annat L.A. Times och Highsnobiety.

– Buster är en låtskrivare i världsklass. Hans potential både som artist och låtskrivare saknar motstycke. Vi är så spända på att få börja jobba med Buster och följa med på hans kreativa resa, säger Andy Colognoli, VD på Musica Publishing, ett pressmeddelande.

Med det nya samarbetet följer en satsning på en mer internationell karriär.

– Jag drömmer lite större nu, det får man göra och det känns som att timingen är rätt, säger Buster Moe.

Nya singeln Seventeen, beskrivs som en resa tillbaka till tiden som tonåring och  är skriven tillsammans med vännen, producenten och låtskrivaren Teo Wolgers. 

Christel Valsinger