Nyheter 16 februari 2021

Exklusiv konsert med Zara Larsson på internationella kvinnodagen

För att fira nya albumet Poster Girl och uppmärksamma internationella kvinnodagen ger Zara Larsson den 8 mars kl. 19.00 en global streamingkonsert.

Framträdanden presenteras i storskalig produktion exklusivt och gratis via YouTube, endast tillgänglig under en begränsad tid. Konserten presenteras av Live Nation i samarbete med IKEA.

– Jag är så peppad på att samarbeta med IKEA vid detta event på internationella kvinnodagen. Jämlikhetsfrågan har alltid legat mig varmt om hjärtat, så det känns helt rätt att tillägna min första spelning på drygt ett år till alla fantastiska kvinnor runtom i världen. Jag har längtat något sjukt efter att uppträda live, och jag hoppas att mitt band, mina dansare och jag kan sprida glitter och glädje hem till er alla, säger Zara Larsson i ett pressmeddelande.

– Vi är väldigt stolta över att samarbeta med Zara Larsson på ett överraskningsgig till fansen där de nya låtarna spelas för första gången. Håll utkik efter uppdateringar om hur vi på internationella kvinnodagen kommer använda Zaras röst och passion för kvinnors rättigheter till att göra fler hem mer jämlika, fortsätter Marcus Engman, Chief Creative Officer på IKEA.

Bara några dagar tidigare släpper Zara sitt nya album. Poster Girl finns enligt pressmeddelandet ”i gränslandet mellan pop, modern R&B och vibrerande dansgolvsmelodramer” med ”en ung kvinna som leker med både självbild och artistpersona.”

Konserten kommer sändas exklusivt via YouTube och finns bara tillgänglig under en begränsad tid.

Registrering sker här: youtube.com/ZaraLarssonOfficial

Lars Nylin