Förlag 8 december 2020

”Heartbeats” vinnare av tre statyetter på Eurobest

I en kampanj för Hjärtebarnsfonden framförs The Knife-låten Heartbeats av Amason med hjälp av samplade hjärtslag från ett barn med hjärtfel. Nu har samarbetet vunnit två guld och ett brons på Eurobest.

Eurobest Festival of Creativity hette tidigare European Advertising Festival och är ett årligt event som firar europeisk kreativitet inom kommunikation, reklam och liknande områden. Varje år delas guld, silver och brons ut i en rad kategorier.

Årets utmärkelser har nu tillkännagivits och Heartbeats skriven av Karin & Olof Dreijer (The Knife) och framförd av Amason, får guld i kategorierna ”Entertainment”  och ”Film Craft” (för användning av musik) och brons i kategorin ”Healthcare”. Music Supervisors för kampanjen har varit Jonas Holst och André Brink på Universal Music Publishing.

Vinnare av Grand Prix kommer att avslöjas på webbsidan Eurobest Unwrapped på torsdag den 10 december.

Christel Valsinger