Nyheter 16 november 2020

Ebba Lindqvist PR förstärker med Pierre Hellqvist

En av branschens flitigaste PR-byråer, Ebba Lindqvist PR, förstärker med Pierre Hellqvist, tidigare bl a under många år chefredaktör för tidningen Sonic.
– Jag har genom alla år följt Pierre Hellqvist när han drev Sveriges viktigaste musiktidning Sonic. Jag har alltid imponerats av hans driv, integritet och stora kunnande. Han skriver fantastiska texter, är noggrann och har ett genuint och gediget musikkunnande.
Vi är så glada att han ansluter till vårt team. Han kommer främst jobba med textproduktion och ansvara för byråns webb och social medier på Ebba Lindqvist PR, säger Ebba Lindqvist i ett pressmeddelande.
Hellqvist har alltså ett förflutet på musiktidningen Sonic, som han drev 2000–2018. Han har också jobbat med andra musikmagasin som Sound Affects och Close-Up samt publicerats i exempelvis i SvD, Metro, Sydsvenskan, GP och Norrköpings Tidningar. Den senaste tiden har Pierre främst varit textleverantör åt Way Out West, Luger och Lollapalooza Stockholm.
Ebba Lindqvist PR är en byrå inriktad på musik, nöje, kultur, samhälle och organisationer. Bland kunderna märks Avicii, Tim Bergling Foundation, Liseberg, Kungliga Operan, Så mycket bättre, Silvana Imam, Erik Lundin, Lykke Li, Yung Lean, Jakob Hellman och Amason.
Lars Nylin
Foto: Eva Edsjö