Förlag 24 september 2020

John Rosén ny Head of A&R på Freebird Songs

John Rosén är sedan den 7 september Head of A&R för förlaget Freebird Songs. John kommer närmast från en tjänst som senior Vice President hos The Kennel. 

– Det har nu gått tre år sedan Bobby och jag lämnade vårt livsverk Lionheart Music Group som sedan blev Capitol Music Group. Det har varit och är inspirerande och nyttigt att få börja om på rent papper i en ny tid. Att nu John tackat ja till att bli en del av vårt team känns som starten på ett nytt kapitel. Våra mycket begåvade låtskrivare och producenter har gjort sin hårda hemläxa. Tillsammans med Johns energi, feeling och gedigna erfarenheter från förlagsbranschen blir det ett härligt kok, säger Maria Molin Ljunggren, president Freebird Songs.

John Rosén har de senaste åren arbetat som senior Vice President hos The Kennel och innan dess återfunnits på BMG Scandinavia, Publishing Company TEN, Lateral MGMT och Murlyn Songs.

– Det känns otroligt inspirerande och roligt att börja jobba med Freebirds hårt arbetande roster  – däribland Robin Stjernberg, Bobby Ljunggren,  Anna Bergendahl, Isa Molin och Benjamin Roustaing, säger John Rosén.

– Att dessutom få möjlighet att jobba med Bobby och Maria, två erkänt duktiga entreprenörer i vår bransch, gör inte saken sämre. De har på kort tid byggt upp något väldigt spännande och ser fram emot att bygga vidare och lyfta förlagssidan mot nya höjder.

Christel Valsinger

På bilden: Maria Molin Ljunggren, John Rosén, Isa Molin, Robin Stjernberg.