Nyheter 11 maj 2020

Crashdiet till Blue Lemon Management

Gruppen Crashdiet har ingått avtal med Blue Lemon Management. I väntan på att återuppta en coronaavbruten världsturné gör man nytt material inför bandets sjätte album.

2019 släppte Crashdiet sitt femte studioalbum Rust med den nya sångaren Gabriel Keyes. I augusti i fjol var det sedan avstamp för ännu en turné, till England, Tyskland, Schweiz, Italien, Spanien och fler länder. Men i mars satte Covid 19 stopp, marknader som Mexiko, Sydamerika och Australien får nu vänta till i höst.

”Vi gör det bästa av situationen och jobbar hårt med nytt material till nästa skiva”, säger Gabriel Keyes i ett pressmeddelande.

Jens Lundberg från Blue Lemon Management, som började jobba med bandet i mars i år, fortsätter:

”Vi har spenderat mycket tid med att gå igenom bandets historia, avtal samt skapat en strategisk plan för bandet. Killarna har gått igenom så mycket tillsammans, både bra och dåligt, men det har format dem till ett riktigt sammansvetsat gäng med starka band till sina fans. Jag och hela teamet är ordentligt taggade att jobba med bandet och vi går all in!”

I gångna helgen inkluderade det en livestream från Studio Twenty i Stockholm som kunde ses på bandets Facebook och You Tube-kanal.

Fansen kunde då följa bandets förberedelser bakom kulisserna, se en hel show, samt hänga med på ”efterfest” där de kunde interagera med bandet.

Lars Nylin