Förlag 28 april 2020

Myra Granberg till Sony/ATV Music Publishing Scandinavia

Sony/ATV Music Publishing Scandinavia har skrivit ett exklusivt förlagsavtal med låtskrivaren, artisten och producenten Myra Granberg.

Myra Granberg har stått för ett av de största svenska genombrotten det senaste året hiten Tills mitt hjärta går under.  Låten har legat i månader på Spotifys topplista och i mars fick hon utnämningen Framtidens Artist av P3. Utöver sitt egna artistprojekt skriver Myra även för andra artister samtidigt som hon utvecklar sitt engelskspråkiga projekt MAJRO.

– Myra har haft ett otroligt år med sitt artistprojekt, men förutom det är Myra även en exceptionell låtskrivare och producent, med ett extremt starkt melodispråk och smarta relaterbara texter. Att hon producerar och skriver allt själv är fantastiskt och vi är exalterade över att få vara med på hennes resa, säger Atena Banisaid, A&R Manager på Sony/ATV.

– Jag är sjukt glad och tacksam för möjligheten att få jobba med Sony/ATV och all magi vi kommer att skapa tillsammans de kommande åren. Världens bästa team är vi! säger Myra Granberg.

Christel Valsinger