Nyheter 19 februari 2020

Svensk låt på miljonsäljare

Det svenska kontoret för EKKO Music Rights har i veckan säkrat ett spår på det nya albumet med sydkoreanska BTS. Det betyder en av världens bästsäljande akter med fyra miljoner i förhand på den kommande utgivningen.

Det är EKKO:s team Sunshine (Cazzi Opeia och Ellen Berg) respektive Jel (Alexander Karlsson och Alexej Viktorovitch) som har bidragit med låten We Are Bulletproof – The EternalBTS nya album Map of The Soul: 7 [Big Hit Entertainment]. Det nya albumet beräknas toppa åtskilliga listor runt om i världen.

”Kända låtskrivare som Ed Sheeran och Sia har också bidragit med låtar så Sunshine och Jel är i väldigt gott sällskap. Det behöver kanske inte sägas att EKKO Music Rights är väldigt stolta över deras bedrift”, säger EKKO:s Pelle Lidell.

Albumet släpps 21 februari, i Sverige av Sony.

Lars Nylin