Nyheter 22 januari 2020

Jubël till Kobalt

Kobalt Music har slutit ett exklusivt globalt förlagsavtal med duon Jubël. Nya singeln Blue Jeans släpps den 31 januari.

Jubël består av sångaren/producenten Sebastian Atas och låtskrivaren/producenten Victor Sjöström. Duon fick sitt genombrott sommaren 2018 med sin tolkning av King Harvests Dancing in the Moonlight, som låg på Spotifys top 50-lista i fem länder och var en av de fem mest streamade i Sverige under samma period.

I början av 2019 inledde duon sitt samarbete med skivbolaget Warner.  Första egna singeln Teenage Minds följdes upp av Chris Rea-covern On The Beach som sålt guld i Polen samt Running Out Of Love som gått varm på P3:s A-lista under hösten. Jubël är bokade till Lollapalooza 2020 och släpper nya singeln Blue Jeans den 31 januari.

Bilden från vänster: Johan Ekelund, Carolina Eriksson (Kobalt), Victor Sjöström, Sebastian Atas (Jubël), Lisa Holmgren (Kobalt)

Foto: Jezzica Sunmo

Christel Valsinger