Nyheter 28 oktober 2019

Eric Turner till Mr Radar

Mr Radar har kontrakterat artisten och låtskrivaren Eric Turner till sin förlagsdel. Turner är mest känd för topplisteettan Written In The Stars, där han både var med som kompositör och feature artist.

Eric Turner är född i Boston men bor i Stockholm. Med låten Written In The stars fick han en internationell hit, som gav honom  en artistdeal med Capitol i USA. Eric har också skrivit och i vissa fall sjungit på låtar med Avicii, Lupe Fiasco, Tinchy Stryder mfl och har även samarbetat med bl a Stargate och Fraser T Smith. Mr Radar Music är stolta över att nu ha kontrakterat Eric till sin förlagsdel.

Mr Radar har även ett samarbete med Eric på managementsidan med gruppen Sto Cultr (Enter Records/Universal) som Eric är med i tillsammans med  Julimar Santos och Calle Björsell.

Bilden från vänster: Daniel Larsson (Mr Radar), Eric Turner och Per Lindholm (Mr Radar)

Christel Valsinger