Nyheter 2 juli 2019

Stjärnor gästar P4 Nästa-finalen

Den 24 augusti är det dags för riksfinalen av P4 Nästa 2019 i Linköping. I riksfinalen samlas Sveriges åtta finalister i musiktävlingen. Dessutom uppträder  Lena Philipsson, Felix Sandman, The Lovers of Valdaro och förra årets vinnare av P4 Nästa – Spring City.

P4 Nästa är P4:s rikstäckande musiktävling för nyskriven och nyinspelad musik för både nya och etablerade låtskrivare och artister från hela Sverige. Den direktsända riksfinalen från Linköping Konsert & Kongress äger rum den 24 augusti kl. 19.00 och sedan tidigare är det klart att den leds av Titti Schultz och Josefin Johansson. Det slutligt vinnande bidraget i P4 Nästa kommer under en period att spelas regelbundet i P4. Även i år kommer det också att finnas ett bonuserbjudande till en av de åtta riksfinalisterna i P4 Nästa att i egenskap av artist medverka under 2020 års upplaga av Melodifestivalen i SVT.

När portarna slås upp på Linköping Konsert & Kongress den 24 augusti för riksfinalen av P4 Nästa får besökarna och P4-lyssnarna även möta gästartisterna Lena Philipsson, Felix Sandman, The Lovers of Valdaro och Spring City.

– Det känns väldigt kul med årets fantastiska gästartister som kommer förgylla finalen tillsammans med de åtta finalisterna, säger P4 Nästas projektledare Maths Broborg.