Nyheter 2 juli 2019

Ny gratisversion av Soundtrap

Musik- och podcastverktyget Soundtrap uppdaterar sin gratisversion till att erbjuda obegränsat lagringsutrymme. Tidigare har det enbart varit tillgängligt för betalande prenumeranter.

Soundtrap är en molnbaserad och kollaborativ plattform för musik- och ljudproduktion som möjliggör för användare att skapa musik och podcasts tillsammans, oavsett var man befinner sig. 

Tidigare har gratisversionen av verktyget tillåtit att man sparat fem projekt. Den nya gratisversionen erbjuder obegränsat med lagringsutrymme såväl som mjukvaruinstrument och fler musik-loopar.

– Soundtraps nya gratisversion ligger i linje med vårt moderbolag Spotifys uppgraderade gratistjänst som lanserades för ett år sedan. Liksom Spotify vill vi förbättra tjänsten för de som använder vår gratisprodukt. Genom att erbjuda en rikare palett av instrument och loopar för gratis musik- och podcastskapande online, vill vi inspirera till mer kreativitet och öka passionen till musik och berättande för alla, säger  Per Emanuelsson, Managing Director och medgrundare av Soundtrap.

Christel Valsinger