Nyheter 15 april 2019

Talarna klara för Polar Talks

Talarna till årets Polar Talks är klara. Bland namnen finns Dr Ahmad Sarmast (Polarpristagare 2018, Afghanistan National Institute of Music), Anja Frey (Fryshuset) och Quincy D. Jones III (musikproducent, jury Idol 2016). Dessutom uppträder Grammisnominerade artisten Janice och Musikhögskolan Ingesund underhåller. 

Förutom dessa talare innehåller Polar Talks-programmet också exklusiva intervjuer på scen med årets pristagare Grandmaster Flash, Anne-Sophie Mutter och organisationen The Playing for Change Foundation.

– Vi är väldigt glada över årets program som innehåller några av våra mest tongivande aktörer, aktörer som faktiskt gör skillnad. Vi tror stenhårt på musikens makt för alla människor och att musik bygger broar, därför är också Polar Talks öppet för alla, säger Marie Ledin, Managing Director Polar Music Prize.

I år lyfter Polar Talks viktiga och högaktuella frågor kring hälsa och integration med några av våra mest relevanta aktörer som dagligen verkar för en mer öppen och hälsosam kultur- och musikscen, tillgänglig för alla. Samtalen äger rum den 10 juni 12.30-18 i Spegelsalen, Grand Hôtel i Stockholm. Biljetter  finns på Billetto.

Medverkande Polar Talks 2019, fler tillkommer:

Grandmaster Flash (pristagare), Anne-Sophie Mutter (pristagare), Whitney Kroenke och Mark Johnson från The Playing for Change Foundation (pristagare), Dr Ahmad Sarmast  (Polarpristagare 2018, Afghanistan National Institute of Music), Claire Rosvall (grundare Musikbojen), Estelle Joubert Westling (grundare Grace.health), Changers Studio, Quincy D. Jones III (musikproducent och jury Idol 2016), Ceylan Holago (Verksamhetschef NoBo), Anna König Jerlmyr (Finansborgarråd Stockholm), Anja Frey (Fryshuset), Janice (Suicide Zero/live), Musikhögskolan Ingesund (live).

Moderatorer:
Lisa Lindström (Medgrundare och VD Doberman)
Anna Ryott (Ordförande Summa Equity, styrelsen

Mer info om Polar Talks finns på Polar Music Prize hemsida.

Bilden: Anja Frey, Quincy D. Jones III, Dr Ahmad Sarmast

Christel Valsinger