Nyheter 17 april 2018

KAMPANJ Samsung i samarbete med Cornelia Jakobs

I samband med singelsläppet Animal Island ger svenska artisten Cornelia Jakobs ut en musikvideo inspelad med Samsungs nya telefon.

Cornelia Jakobs har fått fria händer att skapa en musikvideo till sin nya singel med hjälp av mobiltelefonen Galaxy S9+. Enligt Samsung är kameran deras mest avancerade någonsin.

– Eftersom jag skapar mycket material med hjälp av telefonen, allt ifrån omslagsbilder till låt-teasers, texter och visuella layouts, blev jag väldigt glad över att bli utmanad till att ta det till nästa nivå: att göra en hel musikvideo enbart inspelad med vad jag anser vara en av de bästa mobilerna på marknaden, säger Cornelia Jakobs och fortsätter:

– Den har levererat i klass med en avancerad systemkamera och jag är imponerad över vad man kan åstadkomma med den. Vi utmanade verkligen kameran genom att filma i miljöer med dåliga ljusförhållanden och resultatet är grymt.

Efter en tid i musikbranschen som låtskrivare och artist i olika sammansättningar, bland annat till den världsturnerande dj-duon Stockholm Syndrome, har Cornelia Jakobs nu tagit steget att skriva och delvis producera musik enbart till sig själv. Hon beskriver ofta själv sin musik som dynamisk känslosvallande live-musik. Låten Animal Island har hon skrivit och producerat själv och är en hyllning till hennes syster som stöttar henne i allt.

Se videon här:

 Christel Valsinger