Nyheter 16 september 2014

MANAGEMENT Heavy Tiger till Versity Music

Rockbandet Heavy Tiger från Stockholm har gjort ett avtal med Versity Music. Heavy Tiger albumdebuterade i fjol med albumet Saigon Kiss [High Roller Records].

Titelspåret spellistades på P3 och har roterat på radio under våren 2014. Heavy Tiger har trots sin unga ålder hunnit med att turnéra både i Sverige och utomlands, både på egen hand och som support till band som The Soundtrack Of Our Lives och Imperial State Electric. Under sommaren har Heavy Tiger spelat på festivaler runt om i landet och till hösten väntar spelningar i bland annat Japan.

”Rockens okrönta drottningar”, som en recensent konstaterade efter en av bandets spelningar i somras.

– Heavy Tiger har allt ett rockband ska ha; bra musiker, grymma låtar, snygga scenkläder, skön attityd och ett jäkla driv. Det ska bli skitkul att jobba med Heavy Tiger och följa deras resa, säger Malin Veronica Gustafson, manager på Versity Music.

Versity Music representerar artisterna Backyard Babies, Dregen, Entombed A.D, Erik Rapp, Imperial State Electric, Kevin Walker, Kite, Melody Club, Satan Takes A Holiday, Shining, Stiftelsen och Watain.

Lars Nylin

På bilden från vänster: Malin Veronica (Versity Music), Sara Frendin, Maja Linn och Astrid Carsbring.