Nyheter 10 april 2014

SVERIGETOPPLISTAN v.15 The Fooo i topp

The Fooo gör den här veckan rakt in i topp på albumlistan med sitt debutalbum Off The Grid [Artist House / Sony Music]. På singellistan övertar Mr. Probz Waves (Robin Schulz Remix) [Left Lane Recordings / Sony Music] efter sju veckor på listan förstaplatsen. Samlingslistan toppas fortfarande överlägset av Melodifestivalen 2014 [M&L Records / Universal Music] som dock inte toppar totallistan längre, inte får nöja sig med en andraplats bakom The Fooo.

Året har börjat bra för The Foo, som i februari vann en grammis och just nu är aktuella med såväl en egen radiostation (ett samarbete mellan Artist House Stockholm och Mix Megapol på SBS Discovery Radio) som en längre turné.

Näst högsta nykomling på albumlistan är Oscar Zia I Don’t Know How To Dance [Parlophone / Warner Music] på tredje plats, bakom Avicii True [Universal Music]. Elisa Lindström Leva [Lionheart / Universal Music] debuterar på trettonde plats.

Mr Probz Waves (Robin Schulz Remix) [Left Lane Recordings / Sony Music] toppar singellistan före Clean Bandit feat. Jess Glynne Rather Be [Atlantic / Warner Music] som backar ett steg till andra plats. Som tredje högsta nykomling gör Kim Cesarion I Love This Life [Aristotracks / Sony Music] entré på plats 57.

Claes Olson

 Länk:

www.sverigetopplistan.se