Nyheter 13 februari 2014

SKIVBOLAG City Slang och Proper till Playground

Playground Distribution distribuerar och representerar nu ytterligare två utländska bolag i Norden. Nyligen tecknade man distributionsavtal med såväl City Slang Records som Proper Records.

I det oberoende amerikanska bolaget City Slang Records katalog återfinns bl.a artister som Calexico, Lambshop, och Junip (med Jose Gonzalez). Ansvarig för City Slang Records katalog hos Playground Music Scandinavia i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Island och Baltikum är labelmanager Jesper Karlsson.

Brittiska Proper Records arbetar bl.a med artister som Richard Thompson, Nick Lowe, Kris Kristofferson, Robyn Hitchcock, Bonnie Raitt och Tom Russell Ansvarig för etiketten hos Playground Music Scandinavia i hela Norden är labelmanager Johnny Hagel.

Claes Olson