Nyheter 13 februari 2014

FÖRLAG Årets ESC-tema

Årets temalåt till Eurovision Song Contest 2014 i Danmark i maj är skriven tillsammans av danska Emmelie de Forest och Jakob Glaesner [Good Songs Publishing] och Fredrik Sonefors [Lionheart Music Group].

är skriven tillsammans med Emmelie de Forest och Jakob Glaesner (Good Songs Publishing) och framförs av Emmelie, Tillsammans med alla finalister kommer låten Rainmaker att framföras av alla finalister på Eurovisionfinalen i Danmark den 10 maj.

Låten är producerad av Frederic Thaae som även producerade fjolårets danska vinnarlåt Only Teardrops åt Emmelie de Forest.

– Jag vill verkligen tacka Magnus Österwall som satte ihop oss, kommenterar Fredrik Sonefors. Det känns fantastiskt roligt att få vara med här på ett hörn!

Claes Olson

Bilden: Fredrik Sonefors (Lionheart Music Group)