Nyheter 13 februari 2014

FESTIVAL Way Out West 2014

Fredag 13 februari släpps biljetterna till Way Out West 2014. De senaste sju åren har festivalen varit slutsåld och med en rad nya artistsläpp nu i veckan är chansen stor att det hela upprepas i år igen. 

Årets Way Out West arrangeras 7-9 augusti. Festivalen kombinerar uppträdanden på tre större scener i Slottsskogen med konserter på scener runtom i Göteborg. Musikprogrammet kompletteras även av film och konst.

Hittills klara till årets Way Out West är Queens Of The Stone Age, Röyksopp & Robyn, The National, Janelle Monáe, Neutral Milk Hotel, Blood Orange, Jenny Wilson, Joey Badass, The Julie Run och MØ. Till sidofestivalen Stay Out West är Deafheaven, Jonathan Wilson, Circa Waves och Jungle klara.

Arrangerande Luger lockar alla de som köper förköpsbiljetter med möjligheten till exklusiva förköp till även andra konserter samt andra erbjudanden från bokningsbolagets partners. Redan nästa vecka ger man förköpsköparna förtur till en annan konsert i år.

När man köper sina biljetter till Way Out West kan man samtidigt lägga till 100 kronor och på så vis skänka ett bidrag till endera Naturskyddsföreingen eller Oxfam (som världen över arbetar för att få en förändring på det genom att mobilisera ”the power of people” mot fattigdom för att hitta nya effektiva och innovativa sätt för människor att ta sig ur fattigdom och blicka framåt).

Claes Olson