Nyheter 14 januari 2014

ARTIST SHM-dokumentär på South By South West

Amerikanska festivalen South By South West (SXSW), som arrangeras i Austin den 7 Mars, har meddelat att den kommande Swedish House Mafia-dokumentären Leave The World Behind blir en av de officiella filmerna under festivalens filmsatsning i år.

Leave The World Behind är en musikdokumentär där man bland annat får vara med och bevittna när Steve Angello, Sebastian Ingrosso och Axwell bestämmer sig för att bryta upp och gå skilda vägar. I unika bilder får vi sedan följa med på trions One Last Tour. En turné som gick till historien som den hittills största i sitt slag i sin genre, med över en miljon sålda biljetter.

Genom dokumentären får vi en exklusiv inblick i bandet och deras framgångar, och vi får dessutom en omfattande bild av hur turnén såg ut inifrån. Leave The World Behind är regisserad av Christian Larson och producerad av Jonas Åkerlund.

Lars Nylin

Länk till mer info:

http://leavetheworldbehind.com

Länk till klipp från filmen:

http://swedishou.se/Clipone