Nyheter 20 december 2012

SKIVBOLAG Emma Finnkvist i dubbla roller på EMI

VD Stefan Blom fortsätter att justera organisationen på EMI. Emma Finnkvist får en ny dubbel roll med titeln International Exploitation & Product Manager. Finnkvist hade tidigare titeln Exploitation Manager.

I sin nya roll kommer Emma Finnkvist att ansvara för exploateringen av EMI:s nordiska prioriteter såväl inom regionen som globalt. Hon kommer också att ansvara för den nordiska releaseplanen. I sin roll som Product Manager blir hon ansvarig för ett antal lokala och internationella projekt i Sverige i samarbete med nya marknadschefen Lisa Öhman, som hon även kommer att rapportera till.
-Emma har vuxit och utvecklats enormt under sina två år hos EMI. Hon har visat imponerande resultat och jag är säker på att hennes positiva attityd och hårda arbete kommer att göra henne framgångsrik i sin nya roll, säger VD Stefan Blom.

Claes Olson