Nyheter 28 november 2012

SKIVBOLAG Sony Europalanserar Ola

Efter stora framgångar i Sverige, med bland annat sju guld- och platinasinglar, ska artisten Ola nu lanseras över hela Europa genom ett samarbete mellan Olas bolag Oliniho Records, Sony Music Sverige samt Sony Music Tyskland.

Startskottet för samarbetet blir singeln I’m In Love som släpptes över hela Europa den 26 oktober och som redan klättrar på radiolistorna runt om i regionen. I’m In Love är skriven av Ola tillsammans med Johan ”Shellback” Schuster, Alexander Kronlund, Dimitri Stassos, Mikaela Stenström och Johan ”Kermit Bobäck”. Låten är producerad av Shellback och Johan ”Kermit” Bobäck.

– Vi har fått enormt bra feedback inom Sony Music för Ola och hans kommande album och det känns extra kul att jobba tillsammans med våra tyska kollegor med detta projekt. Detta är ett starkt bevis på hur respekterad och eftertraktad svensk popmusik är ute i världen, säger Mark Dennis VD på Sony Music.

Lars Nylin