Nyheter 28 november 2012

SKIVBOLAG Adam Rickfors till Uniform Beat/Playground

Artisten, låtskrivaren och producenten Adam Rickfors har skrivit kontrakt med skivbolaget Uniform Beat/Playground Music och nu planeras det för fullt för första singelsläppet som är planerat att komma tidigt 2013.

Adam Rickfors har tidigare gjort remixer till bl.a. George Vector feat, Deborah Cox, Gravitonas, September och Roxette. Han har också hunnit gästa amerikanska Ultras Radio Show, varit med i Tiesto´s Club Life Radio, på Ministry of Sounds samling Dance Anthems, släppt på inflytelserika labeln Dim Mak och spelas flitigt av DJ:s som Axwell och Sebastian Ingrosso.

Lars Nylin

På bilden från vänster: Patrik Larsson (A&R Uniform Beat/Playground Music), Adam Rickfors och Lars ”Billy” Hansson (Bolero Publishing /Sony/ATV Music Publishing).