Nyheter 11 februari 2009

MusikSverige från MySpace

MySpace lanserade under fredagen 6 februari den nya tjänsten MusikSverige. Samtidigt lanserades liknande tjänster i de övriga 30 länder som har nischade MySpace-tjänster.

På MusikSverige finns tips och idéer för hur band ska kunna använda MySpace på bästa sätt och varje månad kommer en ny tävling att genomföras, MusikSverige-utmaningen, där första priset utgörs av ett promotionpaket med banners som läggs upp på hela MySpace.

Lina Thomsgård kommenterar släppet av den nya undersidan på bloggen:
"På så vis hoppas vi att vi alla tillsammans kan se till att MySpace fortsätter vara den mest levande mötesplatsen för musik, för band och fans, och en plattform där ny musik kan fortsätta växa så det knakar och ett ställe dit folk vänder sig för att hitta precis det dom gillar."
Daniel Johansson

Länkar:
Läs mer på MySpaces blogg
www.myspace.com/musiksverige