17 januari 2023

Per Sundin Keynote-talare på Future Events

I samband med Brännbollsyran i Umeå den 2-4 juni presenteras en ny konferens med fokus på framtidens evenemang. Namnet på konferensen är Future Events och första Keynote-talare att presenteras är Per Sundin, VD Pophouse Entertainment.

Bakom Future events står Homerun Festivals, mest kända för festivalerna Brännbollsyran, Bayside Festival och Bonfire Festival. I och med Future Events breddas Brännbollsyran nu med föreläsningar och samtal. Till konferensen kommer föreläsare och deltagare med rötterna i musik, evenemang och hållbarhet.

– Vi vill utveckla det vi själva gör samt dela med oss av det vi lärt oss under åren till andra aktörer i norra Sverige. Ju fler som gör det bra evenemang i norra Sverige, desto mer attraktiv blir den här delen av Sverige, säger David Arkhult, festivalgeneral på Homerun Festivals, i ett pressmeddelande.

Per Sundin är klar som en av tre Keynote-talare på Future Events. Sundin är idag VD för Pophouse Entertainmen men har i rollen som verkställande direktör tidigare lett både Universal Music, Sony Music och Sony BMG i Sverige.

Christel Valsinger