Förlag 7 november 2022

Aloaded Publishing i avtal med Philip Ekström

Aloaded Publishing har skrivit ett förlagsavtal med producenten, låtskrivaren och kompositören Philip Ekström, känd från bl.a. The Mary Onettes och Broder Daniel.

Fredrik Zmuda, Head of Publishing and synk:

– Dom senaste åren har Philip komponerat musik för en lång rad mycket stora reklamkampanjer i Europa, där bland annat BMW märks, men även skrivit musik för långfilmer. Därtill har The Mary Onettes släppt en sprillans ny EP på Welfare Sounds och det kommer släppas ännu mer musik från andra projekt via oss på Aloaded. Philip är en helt unik musikmänniska och jag är glad över att vi får jobba ihop. Igen.

Philip Ekström:

– Fredrik signade mig till Air Chrysalis när jag var 19 år gammal. Han var med och lade grunden för mig som låtskrivare. Han vet vem jag är som artist och låtskrivare och det känns fint vi kan göra den resan igen nu, 22 år senare! Jag lever mitt liv väldigt nära mina egna känslor och jag vill att det ska speglas i mitt låtskrivande. Ambitionen är att det ska kännas personligt, genuint och ärligt.

Från vänster: Mattias Lövkvist, Philip Ekström, Fredrik Zmuda, Stefan Kragh.

 

Christel Valsinger