11 augusti 2020

Sista akterna klara för Red Bull Dungen Digital

Ben UFO, rRoxymore, Bella Sarris, Hannah Prescott och Ebende kompletterar livestreamen från Dungenscenen i Slottskogen den 14-15 augusti. 

Som MI berättade härom veckan bjuder arrangörerna bakom Way Out West på digital festival från dansscenen Dungen under de datum som årets WoW skulle ha ägt rum. Viriginia, Talaboman och Off the Meds är klara sedan tidigare och nu är line-upen komplett med Ben UFO [UK], rRoxymore [DE], Bella Sarris [AUS / SE], Hannah Prescott och Ebende.

”Ben UFO är Hessle Audio-medgrundaren som av flera anses vara en av samtidens absolut främsta DJs” och rRoxymore från Berlin ”gör abstrakt och lekfull dansmusik som passar lika bra för dansgolvet som hemmet”, skriver arrangörerna i ett pressmeddelande.

Livestreamen sker på Way Out Wests sociala kanaler och Twitch. Speltider släpps inom kort.

Christel Valsinger