10 februari 2020

Miriam Bryant först på verandan

Jill Johnson välkomnar sex nya gäster till sin veranda i Nashville. Först ut är Miriam Bryant. Hon har valt ut världens bästa kärlekslåt, som hon vill sjunga tillsammans med Jill.

Jills veranda har blivit en institution bland linjärt sända program med artistinslag, nu är det dags för en ny säsong i SVT. Jill Johnson välkomnar sex nya gäster till verandan. I premiäravsnittet blir det tårar och skratt när Miriam Bryant kommer till Nashville. Det blir mycket musik, snack om kärlek och relationer, och på Miriams önskelista står också ett besök till en tatuerare.

Övriga gäster under säsongen är:

Mikael Wiehe, Emil Svanängen (Loney dear), Shima Niavarani, Amanda Werne (Slowgold) och Mauro Scocco.

Jill om gästerna:

Avsnitt 1: “När jag tänker på Miriam, tänker jag på systerskap. Hon är en omedelbar ocensurerad tjej som sjunger rakt in i min själ”.

Avsnitt 2: “Mikael Wiehe är en levande jukebox, som inte visste att han hade så stor kunskap om countryn och hur den faktiskt har påverkat hans karriär.”

Avsnitt 3: “Emil är ett musikaliskt geni utan regelböcker. En gäst som jag gärna skulle vilja umgås mer med, vi hade så mycket att prata om.”

Avsnitt 4: “Med Shima upplevde jag allt: systerskap, ung kvinna, gammal själ, förlösande och teatrala sånginsatser och jag fann en väninna för livet.”

Avsnitt 5:” Amanda är en ung rebell med rötter i vinylsamlingen. Hon inspirerade mig till att också vilja börja spela munspel.”

Avsnitt 6: “Mauro är en av de roligaste människorna jag har hängt med!”

Säsong 4 av Jills veranda har premiär onsdag 12 februari

Lars Nylin

Foto: Max Rangner/SVT