18 november 2008

Realtoneslistan v47: Beyoncé överst på listan

Den i veckan albumaktuella sångerskan Beyoncé, nya albumet I Am… Sasha Fierce släpps 19 november, regerar redan på den svenska singellistan med If I Were A Boy [Columbia/Sony Music] där den legat etta de senaste två veckorna.

Nu klättrar Beyoncé också högst upp på den officiella svenska Realtoneslistan med låten If I Were A Boy, efter tre veckors klättrande uppåt på listan placeras hon nu högst upp. Uppåt går det också för Coldplay Viva La Vida [Parlophone/EMI] som går från plats 14 till 5.

De nya inslagen på veckans Realtoneslista landar en bra bit ned på listan, tre nykomlingar räknas in totalt denna vecka. Det handlar om Nickelback Gotta Be Somebody [Roadrunner/BAM] på plats 15, Markoolio The Markoolio Anthem [Ariola/Sony BMG] 17 och Capetown Mr. Telephone [P.O.P.E./Playground] 20.
Tomas Fridholm