Nyheter 15 juni 2021

David Guetta och Martin Garrix till Summerburst

Summerburst satsar på att kunna genomföra festival i Göteborg i september och nu är den första delen av lineupen klar. Martin Garrix, DJ Snake, David Guetta, A7S och Rebecca & Fiona är några av artisterna som intar huvudscenen på Ullevi den 3-4 september.

– Jag är otroligt stolt över årets lineup, den är maxad och värdig ett 10-årsjubileum innehållandes extra allt! På Main Stage har vi alltifrån kungen av Summerburst, David Guetta till populära Martin Garrix, till DJ Snake som i Summerburst-sammanhang är debutant! Publikfavoriten från Australien, Will Sparks, kör ett efterlängtat gig och i år hostar han dessutom sin egen scen ”Sparks Mania”, hälsar Anders Boström, festivalgeneral för Summerburst, i ett pressmeddelande.

Följande artister är klara:

Main Stage: Martin Garrix, DJ Snake, David Guetta, Imanbeck, Morten, A7S, Don Diablo, Will Sparks, Rebecca & Fiona, Broiler och Alok.

Garden Stage:  NOTD Live, Juicy M och Fang SabriWill Sparks presenterar ”Sparks Mania”, med några av hans personliga favorit-DJ:s, såsom Danny Avila och Mariana Bo.

Orion Area: Coone, Miss K8, D block S-te-fan, Blastoyz och Tempo Giusto.

Fler artister tillkommer.

Christel Valsinger