Nyheter 23 februari 2021

Anna Charlotta Gunnarson leder digital Manifestgala

På fredag är det dags för den årliga Manifestgalan då Sveriges Oberoende Musikproducenter delar ut priser i 21 kategorier. Årets gala blir digital och leds av Anna Charlotta Gunnarson (bilden), med SOM:s ordförande Eva Karman Reinhold som sidekick.

Framträder på årets gala gör Mando Diao, aktuella med singeln Vi lever nu, och ViVii, som nyligen släppte singeln One Day.

För journalisten, författaren och musikern Anna Charlotta Gunnarson blir det andra året i rad som konferencier för galan:

– Eftersom Manifest är Sveriges finaste musikgala är det en ren fest för mig att återvända. I år har jag dessutom Eva Karman Reinhold som sidekick och kommer plåga både henne och tittarna med diverse dåliga skämt. Det ser jag fram emot. Förutom att jag så klart är spänd på vilka som ska vinna!

Direkt efter Manifestgalan bjuder SOM på över 30 artister live från olika delar av Sverige (och världen) inspelade under 2020 och 2021. Anna och Bea Lindholm leder kvällen och bland artisterna hittar vi bob hund, Alice Boman, ionnalee, Lotta Wenglén, Vera Vinter och många fler.

Alla nominerade till galan hittar du här.

Galan sänds på fredag den 26/2 kl 19 via www.manifestgalan.se.

Lars Nylin