Nyheter 11 november 2019

Danny Clifford ställer ut i Stockholm

Engelsmannen Danny Clifford tillhör rockfotografiets ikoner. På bilden syns han 1978 plåtad av Bob Dylan. Den här månaden ställer Glifford ut i Stockholm.

Danny Clifford, med 40 års fotograferande av artister som Bob Dylan. Amy Winehouse, AC/DC och Freddie Mercury genomförde sin allra första utställning i London tidigare i år. Nu kommer den alltså till Stockholm.

Titeln Rock Stars Don´t Smile är hämtad från ett snäsigt uttalande under en fotosession av en irriterad Liam Gallagher.

Utställningen görs i samarbete med musik och media-bolaget Nexar och hänger en vecka på Nosh and Chow, plan 2, Norrlandsgatan 24 i Stockholm mellan den 15-23 november med öppettider 11:00 – 21:00 (11.00 – 18.00 på helgdagar). Den 16/11 medverkar Clifford på Stockholms Fotodag med en föreläsning.

Lars Nylin